Družstevníctvo vo svetle zákona - Štefanovič, Milan
Zameranie state na problematiku čistého majetku družstva a podielov oprávnených osôb. Problematika oceňovania pri úprave majetkových vzťahov a vysporiadaní majetkových nárokov. Oceňovanie čistého majetku a majetkových vkladov členov. Rozdeľovanie majetku v bytových družstvách.