O úprave majetkových vzťahov a vyporiadaní majetkových nárokov v družstvách. Zákon Federálneho zhromaždenia ČSFR z 21. decembra 1991.
Postup transformácie družstiev. Poľnohospodárske družstvá. Výrobné a spotrebné družstvá. Bytové družstvá. Iné družstvá.