Pan Kampelík by měl radost. Oživují tradici spořitelních a úvěrových družstev. - Fidler, I.
Rozhovor s riaditeľom odboru zahraničných vzťahov Družstevnej únie ČSFR o problémoch vzniku finančných družstiev v ČSFR, o legislatíve zakladania úverových družstiev a sporiteľní, o projekte zakladania finančných družstiev v Česko-Slovensku a o zámere vytvárania stavebných sporiteľní.