Spor o družstva uzavřen? K přijetí zákona č. 42/1992 Sb. o úpravě majetkových vztahů a vypořádání majetkových nároků v družstvech. - Karlík, J.
Štatistické údaje, ilustrujúce významnú úlohu družstiev v našej ekonomike. Opis postupu transformácie podľa zákona č. 42/1992, čo zákon rieši, a kde zostali úskalia a nejasnosti. Špecifiká bytových družstiev a záverečné ustanovenia. Nezosúladenosť zákonov ako vážna chyba v práci parlamentu.