Způsoby řízení koncernů v tržní ekonomice. 1. - Machoň, Ladislav
Typy koncernov podľa akciového zákona SRN. Základné ciele koncernu: ukazovatele podnikových financií a finančného hospodárenia. Zabezpečovanie jednotného vedenia koncernu. Neholdingový a holdingový typ vrcholového riadenia koncernu. Rozdiely uvedené na príklade vybraných najväčších európskych koncernov.