Ako prísť k peniazom? Názory na problém naplnenia obecných a mestských rozpočtov. - Klačanský, Ivan
Zhrnutie výsledkov ankety (anketové lístky rozoslané do 134 obcí a miest Slovenska), cieľom ktorej bolo získať podkladový materiál o názoroch pracovníkov magistrátov na rôzne zdroje finančných príjmov. Z odpovedí na anketu vyplynulo, že mnohým obciam a mestám sa podarilo postaviť vyrovnaný rozpočet a pritom sa nevyužívali všetky možnosti podnikania, ani zákonom dané možnosti podielať sa na príjmoch iných organizácií.