Industrial countries' current account deficit up in 1990.
Deficit bežných účtov priemyselne vyvinutých krajín vzrástol v r. 1990 na 95,8 miliárd amerických dolárov oproti 79,1 miliardám v r. 1989. Podrobnejší rozbor štatistických údajov v položkách a finančných operáciách týchto krajín. Porovnanie so situáciou v rozvojových krajinách. Údaje MMF o situácii v bežných účtoch medzinárodných organizácií.