Political determinants of budget deficits: coalition effects versus minority effects. - Edin, P.-A
Empirické dôkazy pre hypotézu o tom, že inštitucionálne usporiadanie v politickom procese priemyselných demokracií ovplyvňuje deficit štátneho rozpočtu. Rozdiel medzi vplyvom koaličných a menšinových vlád na deficit štátneho rozpočtu. Empirické dôkazy toho, že politická súdržnosť redukuje deficit štátneho rozpočtu.