Zabezpečení postupu ekonomické reformy v základních proporcích státního rozpočtu České republiky na rok 1992. - Kaminský, R.
Zásadné zmeny zaužívaných ekonomických mechanizmov. Rozpočtové vzťahy a východiská ich formovania. Zameranie štátneho rozpočtu Českej republiky na rok 1992 a zásadné zmeny úlohy štátu v ekonomike. Stručný prehľad príjmov a výdavkov. Problematika územných rozpočtov v roku 1992.