Analytický prístup ku kvantifikácii daňovej politiky. - Ivaničová, Zlatica
Matematická formalizácia vplyvu agregovaných daní na základné makroekonomické veličiny. Vplyv prírastku autonómnych zložiek daní na prírastok čistého domáceho produktu. Matematické vyjadrenie vzťahu dane - úspory.