<The> effects of tax policy on investment in agriculture. - Halvorsen, R.
Analýza vplyvu daňovej politiky na investície v poľnohospodárstve na základe odhadu dynamického systému so vzájomne viazanými vstupnými dopytmi. Určenie čistých investícií a odvodenie systému rovníc dopytu. Odhady pre údaje z USA z rokov 1955-1978.