Tények és érvek a gépjármüadó felülvizsgálatához. - Csúcs, L.
Daň z motorových vozidiel v Maďarsku u súkromných osôb, jej východiská, vývoj a problémy. Návrhy na zmeny a ich východiská (zabudovanie dane do ceny pohonných hmôt, do dane z majetku). Miesto dane z motorových vozidiel v daňovom systéme a jeho porovnanie s ES. Rozsah daňovej povinnosti. Riešenie možných krívd. Oslobodenie od dane. Problém odvádzania dane z motorových vozidiel pre štát, resp. samosprávu. Sankcie za neplatenie.