Wegierska reforma podatkowa z 1988 r. - Krajewska, S.
Podstata a príčiny daňovej reformy. Daň z príjmov podnikov. Centrálne riadenie miezd v podnikoch. Daň z pridanej hodnoty. Diskusia, ktorá predchádzala zavedeniu dane z osobných príjmov obyvateľstva. Zásady zdaňovania osobných príjmov obyvateľstva. Hodnotenie a perspektívy maďarskej daňovej reformy. Závery.