Čakajú nás veľké zmeny. - Dančo, J.
Časť informácie ministra financií SR o daňových otázkach. Okrem spoločných daní, ktoré budú jednotne platiť pre celú federáciu, budú existovať dane v správe republík a miestne dane. Charakteristika zákona o poplatkoch, dane z darovania, cestnej dane a poplatkov.