Československá daňová reforma. 1. - Klak, J.
Zahájenie seriálu, v ktorom budú predstavené jednotlivé dane platné od r. 1993. Úvodné štyri diely budú zamerané na dane upravené zákonmi FZ, po nich budú nasledovať dane spadajúce do kompetencie republík. Charakteristika zákona o sústave daní. Zákony o dani z pridanej hodnoty (DPH). Prednosti DPH. Pravidlá umožňujúce dosiahnutie predpokladaného efektu DPH.