Finansovyj kontrolling i audit sobstvennogo kapitala korporacij Japonii. - Bulach, Ju.B
Typy japonských korporácií - spoločností s cudzím kapitálom. Zvláštnosti finančnej kontroly, súvisiace s analýzou vlastného kapitálu firmy, výpočtom a hodnotením ukazovateľov. Dôraz na štruktúru akcionárov a jej dynamiku (stabilní a nestáli). Ukazovatele, charakterizujúce finančnú situáciu firmy.