Několik poznámek k zákonu o bankách. - Hartlová, V.
Vývoj bankovníctva v ČSFR a potreba novej právnej úpravy. Obmedzenie povolenia používať v názve slovo "banka" a "sporiteľňa". Právna forma a organizácia banky. Bankový dohľad a ukladanie sankcií. Úloha ŠBČS. Bankové tajomstvo a záruka za vklady. Prechodné ustanovenia.