Inflacja a bezrobocie. - Adam, J.
Závislosť medzi infláciou a nezamestnanosťou v trhovom hospodárstve. Spory okolo závislosti, inflácie a nezamestnanosti. Politika príjmov. Dobrovoľná politika príjmov. Zákonitá (donucovacia) politika príjmov.