Inflation et chômage: le rôle de la flexibilité. - De Boisdeffre, L.
V SRN nezamestnanosť stúpa pomalšie ako vo Francúzsku. Pracovný trh je v SRN pružnejší. Demografický rast oboch krajín je kontrastný. Trh práce v SRN zaznamenáva slabší demografický tlak. Ovládanie mzdových nákladov je v SRN menej rozvinuté a uprednostňuje vytváranie zamestnanosti mimo Rýna. Model cien a miezd.