Mezinárodní srovnání parity kupní sily Kčs u životních nákladů a možnosti aplikace výsledků. - Kolář, J.
Význam a obsah ukazovateľa "parita kúpnej sily". Použitá metóda zrovnávania, spoľahlivosť, spôsob overenia a aplikácia výsledkov. Štatistické údaje (z ČSFR a Rakúska) o vývoji a vzťahu parity kúpnej sily, miere výhodnosti, ročnom príjme domácnosti. Porovnanie mesačných a hodinových miezd.