Prognóza vývoje kursu čs. koruny na rok 1992. - Mandel, Martin
Základné ukazovatele používané pre programovanie pohybu devízového kurzu. Výsledná hodnota devízového kurzu vypočítaného košovou metódou. Analýza vývoja čs. ekonomiky v I. polroku 1991 z pohľadu kurzových pohybov koruny. Možnosti vývoja devízového kurzu.