Purchasing power parity and the Canadian float in the 1950s. - Choudhry, T.
Argumenty, svedčiace o tom, že ani veľké rozdiely v inflácii, ani dlhé časové obdobie nie sú nevyhnutné na dosiahnutie priaznivej parity kúpnej sily, odvodené na základe analýzy situácie medzi USA a Kanadou od októbra 1950 do mája 1961.