Stabilizacja inflacji i transformacja rynkowa. - Kolodko, G.W
Inflácia koncom 80. rokov. Stabilizačný balík. Ciele stabilizačného programu. Jeho plnenie. Stabilizácia a prechod na trhové hospodárstvo. "Prestrelenie" (overshooting). Nominálna a reálna úroková miera v r. 1990. Šoková či stupňová terapia? Od syndrómu shortageflation k slumplacii. Perspektívy.