W poszukiwaniu optymalnej stopy inflacji. - Dzwonik-Wróbel, E.
Autorky hľadajú odpoveď na otázku, do akej miery z ekonomického hľadiska možno a treba obmedzovať infláciu. Spätosť medzi infláciou a nezamestnanosťou v trhovej ekonomike. Závislosť medzi nimi v procese transformácie v Poľsku. Optimálna miera inflácie. Záverečená úvaha o optimálnej miere inflácie.