<An> empirical analysis of ex ante profits from forward speculation in foreign exchange markets. - Canova, F.
Konštrukcia časových radov ex ante ziskov z dopredných špekulácií. Analýza permanentných zložiek mediánu pre šesť rôznych výmenných trhov. Použitie neparametrických testov popiera nepredpovedateľnosť ex ante ziskov. Významný vplyv časových posunov v obchode na vlastnosti ex ante ziskov.