Burza cenných papierov. - Sásik, M.
Burza cenných papierov v Bratislave (BCPB) je právnická osoba zapísaná v podnikovom registri, je osobitnou účastinnou spoločnosťou, založenou pôvodne šiestimi slovenskými peňažnými inštitúciami. Podmienky na získanie členstva v BCPB. Náplň činnosti BCPB. Pravidlá pre jej činnosť. Predmety obchodovania na burze. Predpoklady započatia práce BCPB.