Cenné papíry a účasti v rozpočtových a příspěvkových organizacích. - Eminger, J.
Rôzne hľadiská posudzovania cenných papierov, úrok, dividenda a obligácie. Cenné papiere v rozpočtových a v príspevkových organizáciách a niekoľko príkladov ich účtovania. Problematika účasti rozpočtových a príspevkových organizácií na finančnom trhu.