Komoditní termínové burzy v současném světě. Dokonč. Jak předvídat cenové pohyby na komoditní termínové burze. - Kouba, J.
Dokončenie série článkov o komoditných termínových burzách. Rozdiel medzi fundamentálnou a technickou analýzou komoditného trhu a veličiny fundamentálnej analýzy. Aspekty technickej analýzy. Cenové grafy a ich využitie. Určenie a sledovanie trendov vývoja trhu. Cyklické výkyvy v cenách komodít a štruktúrna teória. Zásady úspešného obchodovania na burze.