Opční operace - důležitá a perspektivní součást obchodu na devizových trzích. - Jaroš, P.
Definícia a spôsob realizácie opčných operácií. Kúpne a predajné opčné operácie. Krátka a dlhá pozícia. Spôsob určenia ceny opcie. Situácia jednotlivých účastníkov. Príklady kúpy a predaja kúpnych a predajných opcií.