Právní úprava burzy cenných papírů. 2. - Marek, K.
V druhej časti výkladu právnych otázok obchodovania na burze sa sústreďuje pozornosť na pôsobnosť jednotlivých orgánov burzy, na vylúčenie z obchodov na burze osôb, ktoré by mohli využívať svoj prístup k tzv. privilegovaným informáciám, a tiež na otázky informačného zabezpečenia burzových obchodov.