Zvýhodněné akcie. - Nesnídal, Jiří
Obchodný zákonník aj naďalej pripúšťa vydávanie účastín, s ktorými sú spojené určité výhody. Ide o účastiny zamestnanecké a účastiny prioritné. Charakteristika týchto dvoch druhov účastín.