Taux d'intéret: une asymétrie moins forte. - Gudin, Ph
Je menový európsky systém markovou oblasťou? Menová politika USA je pomerne samostatná. Menová politika Francúzska. Francúzsko-Nemecko: vzťahy spolupráce sú nesúmerné, pokiaľ ide o tvorbu úrokovej miery. Ekonometrické metódy použité v tejto štúdii.