El tigre en la jaula. - López, J.M
Analýza indickej ekonomiky od čias Nehrúa. Ghándiho reformy a kríza, ktorá viedla k jeho zavraždeniu. V rokoch 1990-91 bilančný deficit dosahuje 10 mld dol. USA a zahraničný dlh 62,5 mld dol. Obrovský je rozpočtový deficit verejného sektoru. Neistá budúcnosť.