Les voies du rattrapage Est-Allemand - Brillet, J.L
Rýchle obrodenie ekonomiky východného Nemecka malo by obmezené dôsledky pre francúzske hospodárstvo. Spomalený rast miezd by zlepšil verejné financie. Len pomalšia krátkodobá modernizácia výroby by bola priaznivá. Ekonomické scenáre a ich porovnanie. Financovať náklady na zjednotenie daňou by oslabovalo aktivity. Model zjednotenia Nemecka.