New IMF study examines Romania's economic reforms.
Prehľad hospodárskeho vývoja Rumunska od vyhlásenia reformy v decembri 1989 podľa štúdie MMF. Vývoj zadlženosti rumunskej ekonomiky, ktorá bola centrálne riadená najrigoróznejšie z celého Východného bloku. Východiskové tézy programu reformy, ktoré sa hodnotia ako pozoruhodné. Počiatočné negatívne výsledky a adjustácia programu reformy.