Od systému centrálního plánování k pokusům o reformu. - Tepper, T.
Rýchla a násilná štruktúrna prestavba maďarskej ekonomiky po vojne podľa sovietskeho vzoru. Reforma z januára 1968 a recentralizácia začiatkom 70. rokov. Úsilie o vonkajšiu rovnováhu koncom 70. rokov. Úsilie o vonkajšiu rovnováhu koncom 70. rokov. Kríza systému ekonomického riadenia v 80. rokoch a krach centrálneho riadenia.