Pessimism about Africa is misplaced, says World Bank official. - Rosen, G.R
Výber z referátu poradcu technického odboru Svetovej banky pre Afriku, ktorý predniesol v stredisku MMF v januári 1992. Implementácia programu OSN pre urýchlenie vývoja Afriky. Prvé výsledky ekonomických reforiem afrických štátov. Porovnanie s výsledkami afrických štátov, ktoré nezahájili reformu. Údaje z vývoja v 70. a 80. rokoch. Príčiny poklesu v tomto období.