Polska, Czecho-Slowacja i Wegry w zestawieniu statystycznym - nowy kwartalny biuletyn Glownego Urzedu Statystycznego. - Prejbisz, P.
Dôležitejšie ukazovatele hospodárskeho rozvoja v ČSFR, Poľsku a Maďarsku v r. 1991. Zamestnanosť a nezamestnanosť v 3. kv. 1991. Priemerné mzdy v tom istom období. Plocha poľnohospodárskej pôdy podľa foriem vlastníctva. Počet podnikov verejného stravovania a telefónov v r. 1990.