Stagnace "na dně"? První příznaky příznivých změn. - Jílek, Josef
Najnovší štvrťročný konjunkturálny prieskum FSÚ, ČSÚ a SŠÚ ukazuje, že väčšina priemyselných podnikov pre 2. štvrťrok ráta so stagnáciou, vo zvyšku prevládajú podniky očakávajúce zlepšenie hospodárskej situácie, zlepšenie situácie očakávajú aj stavebné podniky. Tejto charakteristike neodpovedajú očakávania respondentov v SR. Záver, že náznaky zlepšenia nemožno preceňovať, avšak stavebná a priemyselná výroba by nemali ďalej klesať.