Sytuacja gospodarcza w listopadzie 1991 roku. - Chroscicki, T.
Dôležitejšie ukazovatele ekonomickej dynamiky v r. 1991. Vo výrobe nastalo určité oživenie aktivity a rast priemernej dennej výroby. Stúpla aj výroba stavebno-montážnych podnikov. V poľnohospodárstve nedošlo k obmedzeniam v predaji poľnohospodárskych produktov. V exporte bol zaznamenaný doteraz nebývalý príjem USD. Bankové rezervy sú stále vysoké. Rozpočtový deficit sa zvýšil. MO ceny značne stúpli. Miera nezamestnanosti dosiahla 11,1 perc.