Transformace maďarské ekonomiky. 3. Současný vývoj ekonomiky a proces privatizace. - Tepper, T.
Pokles výroby, jeho príčiny a niektoré súvislosti. Vývoj v zahraničnom obchode, liberalizácia dovozu a zahraničný kapitál v Maďarsku. Zásady privatizácie a odškodnenia. Štatistické údaje o zadlženosti Maďarska v decembri 1990, o štruktúre zahraničného obchodu, i o dovozných ukazovateľoch.