Trendy rozwoju gospodarczego Japonii. - Tomaszewski, M.
Rozvoj Japonska do prvej svetovej vojny (1868-1914). Prvá svetová vojna a medzivojnové obdobie (1914-1939). Druhá svetová vojna, povojnové reformy a výstavba (1939-1951). Zrýchlený rozvoj (1951-1973). Rozvoj medzinárodného obchodu a investícií bol hlavným faktorom hospodárskeho rastu Japonska.