Tři dimenze oživení. - Janáček, Kamil
Problém oživenia čs. ekonomiky má v rovine hospodárskej politiky najmenej tri dimenzie: odhad očakávaného skutočného vývoja ekonomiky; odhad výšky produktu dosažiteľného v r. 1992 a odhad možného vývoja produktu v strednodobom horizonte. Na popredné miesto v podmienkach oživenia patrí udržanie nízkej miery inflácie a stabilného kurzu čs. koruny.