Čína a svět. - Papucsek, G.M
Čína ako piaty ázijský tiger - impozantné hodnoty ukazovateľov jej hospodárskeho rastu. Priaznivé podmienky pre hospodársky zázrak vrátane uplatnenia zahraničného kapitálu napriek nedemokratickému režimu. Pokles vzájomného obchodu s ČSFR za tri roky na desatinu, jeho príčiny a dôsledky.