Echo bledów strategicznych. - Pietrzkiewicz, T.
Niektoré chyby v strategických rozhodnutiach poľských centrálnych orgánov v minulosti. Formulovanie požiadavok smerujúcich k pochopeniu významu a dlhodobých dôsledkov týchto rozhodnutí. Išlo najmä o plány z r. 1971-1973, 1986-1990 a rozhodnutia z rokov 1989 a 1990.