Pohled zdálky, zato fundovaný.
Správa o seminári "Úloha hospodárskej politiky v trhovej ekonomike v podmienkach ČSFR" ktorý usporiadalo japonské veľvyslanectvo v marci 1992 v Prahe. Zaujímavé pasáže z vystúpení pánov Sato, Shimamoto, Hoshino, Nishiyama, Matsumoto.