Sound U.S. economic policies vital to help make the best of new global opportunities.
Výňatky z prehlásení M. Camdessusa, ústredného riaditeľa MMF, na konferencii predsedov bánk federálnych rezerv vo Washingtone 4.12.1991. Úlohy vyplývajúce pre USA, ako jednej z hlavných síl svetovej ekonomiky, v súvislosti s premenami vo svete. Hlavné problémy vyplývajúce z týchto premien. Výzva na federálne rezervy, aby pôsobili na vývoj menovej politiky USA a pokračovali v protiinflačných krokoch.