Dražby v Bratislave. - Žitný, T.
Na otázky redakcie týkajúce sa dražených prevádzkových jednotiek v Bratislave odpovedá Ing. Teodor Žitný, predseda Okresnej privatizačnej komisie Bratislava-mesto: Prečo sa malá privatizácia v Bratislave rozbieha pomalšie, aké možnosti má komisia pri urýchlení tohto procesu, koľko jednotiek sa malo vydražiť a aká je skutočnosť, kedy sa môže zúčastniť na privatizácii obchodnej siete zahraničný kapitál, aký je hlavný problém privatizácie v Bratislave.