Group of 30 study draws lessons from East Germany's economic transformation.
Hodnotenie procesu transformácie východného Nemecka na trhový systém. Špecifické výhody bývalej NDR proti ostatným socialistickým krajinám na začiatku procesu. Ekonomické a sociálne dopady integrácie oboch častí Nemecka. Reštrukturácia výroby a ďalších činností z hľadiska pracovných príležitostí. Vzťahy deregulácie a privatizácie a potrebné opatrenia. Kapitál a mzdová politika. Finančné a medzinárodné aspekty.