Kak lučše realizovat' rossijskuju reformu. Sem' punktov predloženij. - Ispravnikov, V.
Prezentácia koncepcie ekonomickej reformy v Ruskej federácii vypracovanej skupinou amerických a ruských ekonómov zohľadňujúcej urýchlenie i minimalizáciu sociálnych obetí. 7 hlavných krokov reformy: odstránenie štátneho financovania podnikov, vytvorenie trhu úverových zdrojov pre podniky založeného na reforme bankovej sústavy, nová daňová politika, zvýšenie cien s paralelnými subsídiami k mzdám a dôchodkom, privatizácia a sociálna reštrukturalizácia výroby.